Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 23 November 2019: Dag van de Natuur

23/11/2019 @ 09:00 - 15:30

Deze activiteit waarbij we hopen op veel deelnemers is in samenwerking met ANB ( Afd. Natuur en Bos) en de gemeente Koksijde. Wat doen we ?. Naar jaarlijkse traditie wordt er terug maaisel verwijderd
in de Oostvoorduinen . Nog steeds is onze inbreng van groot belang. Want alhoewel het ontwerp van het beheerplan ‘Oostvoorduinen’ is goedgekeurd door de Vlaamse overheid, is het nog steeds wachten op de uitvoering er van. Dus het wordt nog minstens 2 jaar maaien en afvoeren in afwachting van begrazingsbeheer in de Oostvoorduinen-West.

We starten om 09h00 tot einde van de werken ( +/- 15h30 ). S ‘middags is er mogelijkheid om een broodje en drankje te nuttigen. Uiteraard is men niet verplicht om de ganse tijdsduur aanwezig te zijn.

Heb je enkele uurtjes vrij …. kom gerust af.

Kom je? Breng gerust vrienden mee want er is zeker tijd voor een gezellige babbel en kan je genieten
van de pracht van de Oostvoorduinen.

Verzamelplaats: Aan de ingang van de Oostvoorduinen ter hoogte van het kerkhof te Oostduinkerke.

De resultaten van dat jarenlang volgehouden labeur mag echter gezien worden, waarvoor dank aan jullie enthousiaste vrijwilligers ! Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in een prachtige omgeving. Je maakt er kennis met vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in hun hart dragen. En zo kan je tijdens de Dag van de Natuur helpen een grotere klus te klaren. Kom alleen, met je familie, vrienden of collega’s. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom!

Gegevens

Datum:
23/11/2019
Tijd:
09:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Natuurpunt Westkust

Locatie

Oostvoorduinen
André Geryllaan
Oostduinkerke, 8670 België
+ Google Maps